Kesä 2016

raiko_hayrinen

Raiko Häyrinen työskentelee toimittajana Suomen Tietotoimistossa, missä hän on toiminut kuudella eri osastolla. Vuodesta 2012 alkaen Häyrinen on työskennellyt urheilutoimittajana. Hän on julkaissut toisena kirjoittajana kaksi urheiluaiheista tietokirjaa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri Helsingin yliopistosta.

lari_malmberg

Lari Malmberg osallistuu kesällä 2016 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille. Hän työskentelee Helsingin Sanomien kaupunkitoimituksessa erityisseuranta-alueenaan kaupunkisuunnittelu. Aiemmin Malmberg on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä, sunnuntaitoimituksessa ja Imagessa. Hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan valtio-oppi.

riikka_suominen

Riikka Suominen osallistuu kesällä 2016 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille. Hän on Vihreän Langan päätoimittaja. Vuosina 2011-2015 Suominen julkaisi omaa ekologista aikakauslehteä Huilia, jonka päätoimittajana hän myös toimi. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa uutistoimittajana Nelosen uutisissa ja tiedottajana Helsingin eläinsuojeluyhdistyksessä. Suominen on valmistunut valtiotieteiden kandidaatiksi Tukholman yliopistosta.