Kirjoittajat 2020-2021

Jenni Kangasniemi opiskelee lukuvuoden 2020–2021 Oxfordin yliopiston Reuters-instituutissa. Kangasniemi toimii tuottajana Helsingin Sanomien lifestyle-toimituksessa. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Hyvä Terveys -lehdessä, Ilta-Sanomissa ja Me Naisissa. Kangasniemellä on kokemusta myös mobiilipelien kehittämisestä, ja Oxfordissa hän perehtyy immersiiviseen, vuorovaikutteiseen journalismiin. Hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta.

Petter Lindberg opiskelee lukuvuoden 2020–2021 Tanskan Århusissa Constructive Institutessa. Lindberg on Svenska Ylen kulttuuritoimittaja, joka on juontanut kulttuuriohjelmia sekä radiossa että televisiossa. Tällä hetkellä hän toimittaa radiodokumentteja ja historiallisia Podcast-sarjoja. Lindberg on myös julkaissut kolme romaania. Stipendivuonnaan Lindberg haluaa perehtyä kulttuuriohjelmien arvoihin ja sisällön vaikuttavuuteen.

Ilmo Ilkka työskentelee syksyllä 2020 Kansainvälisessä lehdistöinstituutissa (IPI) Wienissä, Itävallassa. Ilkka on työskennellyt aiemmin muun muassa eteläkorealaisessa ylioppilaslehdessä ja Turun Sanomien kotimaan uutisten osastolla. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan englannin kieli ja kirjallisuus. Lisäksi Ilkka valmistuu journalistiikan ja mediatutkimuksen tutkinto-ohjelmasta yhteiskuntatieteiden maisteriksi syksyllä 2020 Tampereen yliopistosta.

Riikka Maukonen työskentelee keväällä 2021 harjoittelijana Kansainvälisessä lehdistöinstituutissa (IPI) Wienissä, Itävallassa. Aiemmin Maukonen on työskennellyt muun muassa toimittajana ja toimitussihteerinä Helsingin Sanomissa, kulttuuri- ja uutistoimittajana Keskisuomalaisessa sekä uutistoimittajana Lapin Kansassa. Lisäksi hän on toiminut Jyväskylän ylioppilasteatterin tiedottajana. Hän on valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan journalistiikka.