Kesä 2014


Salla Vuorikoski osallistuu kesällä 2014 Summer Investigative Reporting -kesäkurssille Columbian yliopistossa New Yorkissa. Vuorikoski on työskennellyt MTV:llä vuodesta 2002. Vuodenvaihteesta 2014 lähtien hän on ollut uutistoimituksen tutkivan ryhmän toimittaja työskenneltyään sitä ennen noin viisi vuotta 45 minuuttia -ohjelmassa. Vuorikoski on myös Tutkivan journalismin yhdistyksen puheenjohtaja ja Julkisen sanan neuvoston varajäsen. Vuorikoski on valmistunut Jyväskylän yliopiston viestintätieteiden laitokselta.


Anu Silfverberg on free-toimittaja ja kirjailija, sekä yksi Long Play -julkaisun perustajista. Aiemmin Silfverberg työskenteli Helsingin Sanomissa, viimeisenä asemapaikkanaan HS Sunnuntai.

 

Jussi Konttinen osallistuu kesällä 2013 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kurssille. Konttinen on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 2008. Hän kirjoittaa lehden sunnuntaisivuille laaja-alaisesti kotimaan ja maailman ilmiöistä. Erityisesti Konttinen seuraa entisen Neuvostoliiton tapahtumia. Hän työskenteli toimittajana ja Helsingin Sanomien avustajana Pietarissa 2002 - 2008. Konttinen on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.