Kesä 2015

Jyri_Hanninen

Jyri Hänninen osallistuu kesällä 2015 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille. Hän työskentelee tutkivana toimittaja Helsingin Sanomissa. Hänninen on yhteiskuntatieteiden ylioppilas ja valmistunut Sanomien toimittajakoulusta. Työnsä ohessa Hänninen on kirjoittanut neljä tietokirjaa.

Janne_Junttila

Janne Junttila osallistuu kesällä 2015 Columbian yliopiston Tutkivan journalismin kurssille. Junttila on tehnyt asia- ja ajankohtaisohjelmia Ylessä vuodesta 2005 lähtien, viime vuosina muun muassa TV1:n Kuningaskuluttajaa ja YLE Radio 1:n Julkinen sana -ohjelmaa. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta, jossa hän opiskeli draaman tutkimusta ja tiedotusoppia. Junttila on toiminut myös kouluttajana: hän on pitänyt muun muassa dokumenttiteatterin työpajoja sekä podcast-koulutuksia. Vuonna 2012 Junttila on julkaissut kirjan: "Dokumenttiteatterin uusi aalto".

Päivi Ängeslevä osallistuu kesällä 2015 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille. Hän on vapaa toimittaja, joka kirjoittaa usein yhteiskunnallisia reportaaseja yksilön näkökulmasta. Ängeslevä on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.