Kesä 2013

nikkanen

Hanna Nikkanen osallistuu kesällä 2013 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kurssille. Nikkanen on free-toimittaja ja tietokirjailija, joka kirjoittaa usein kansainvälisen yritystoiminnan ja poliittisen vallan yhteentörmäyksistä. Valtion tiedonjulkistamispalkinnolla ja Bonnierin journalistipalkinnolla palkittu toimittaja on yksi Long Play -kollektiivin perustajista. Hän avustaa muun muassa Apua ja Imagea.

kotkavirta

Johannes Kotkavirta osallistuu kesällä 2013 Summer Investigative Reporting -kesäkurssille Columbian yliopistossa New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Kotkavirta on Ilta-Sanomien politiikan toimittaja. Hän on aiemmin työskennellyt Ilta-Sanomissa kotimaan toimittajana vuodesta 2010 alkaen. Kotkavirta on opiskellut Jyväskylän yliopistossa journalistiikkaa ja kansainvälistä kehitystyötä.

Passi

Minna Passi osallistuu heinäkuussa 2013 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille New Yorkissa. Passi on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 2007. Hän aloitti Hesari-uransa taloustoimituksesta, mutta siirtyi pian rikos- ja oikeustoimittajaksi kotimaantoimitukseen. Passi on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan journalistiikka.