Kesä 2022

Kaisa Beltran osallistuu kesällä 2022 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille New Yorkissa. Beltran on vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut ihmisoikeuksista ja sosiaalisista epäkohdista reportaasimatkoillaan ympäri maailmaa. Beltranin esikoisteos, ihmiskauppaa käsittelevä Kadonneet tytöt, julkaistiin vuonna 2021.

Beltran on aikaisemmin työskennellyt toimittajana ja tuottajana muun muassa Kaakon Viestinnän lehdissä. Hän on suorittanut journalistiikan maisteritutkinnon Málagan yliopistossa Espanjassa. Lisäksi hän on valmistunut medianomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2010.

Ilkka Pernu osallistuu kesällä 2022 Columbian yliopiston tutkivan journalismin kesäkurssille New Yorkissa. Pernu on Long Playn perustajajäsen ja tietokirjallisuuden kustannustoimittaja WSOY:llä. Aiemmin Pernu on työskennellyt muun muassa Aamulehdessä ja Taloussanomissa. Vapaana toimittajana hän on kirjoittanut laajoja henkilo?kuvia ja reportaaseja useisiin aikakauslehtiin. Hän on opiskellut journalismia Tampereen yliopistossa.